Informatie

Ksj ledeberg is een gemengde jeugdbeweging waar kinderen van 6 tot 16 jaar elke zaterdag terecht kunnen voor toffe activiteiten te spelen. Binnen onze groep hebben we ook verschillende leeftijdsgroepen elk met hun eigen vaste leiding. Op onze groepen pagina kun je een kijkje nemen welke leeftijdsgroepen we allemaal hebben.

Wanneer?

Wekelijks komen we samen op zaterdagmiddag, van 14u00 tot 17u00. Dit noemen we binnen onze groep een vergadering maar is dus gewoon een namiddag vol activiteiten voor de kinderen.

Wakosta?

Helemaal niet veel! Voor een volledig jaar lidmaatschap betaal je slechts € 25. Hierin is inbegrepen:

  • verzekering
  • ons 2 maandelijkse tijdschriftje Kasaja

Alle activiteiten zijn volledig gratis, behalve het kamp en uitstappen. Enkel vragen we om iedere zaterdag € 0,50 mee te brengen voor het 4-uurtje (een koek en sapje).

Inschrijven?

Je mag 3 maal vrijblijvend proberen voordat je beslist om je in te schrijven. Voor meer info kun je steeds contact opnemen met ons via onze contact pagina.

Ouder dan 16?

Met onze jeugdbeweging zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde +16 en leiding. Je mag altijd eens langskomen op zaterdagmiddag om jezelf voor te stellen aan ons en kennis te maken met onze leden en leiding.

Waar vind je ons?

Je kunt ons vinden in het poortgebouw in de Naeyerdreef. Je kunt zeker niet missen want dit is het enigste gebouw in gans het park!

Ksj Ledeberg weergeven op grotere kaart